Startup Academy | 23 nov | 08.00 – 22.00

By 9 november 2017Event
startup academy
In de StartUp Academy bouw je in één dag een startup. Deze dag gaat over het leren van nieuwe vaardigheden, nieuwe mensen ontmoeten, toffe producten bouwen en het opstarten van startups.

Startup Academy is een laagdrempelig programma waar 15 deelnemers in teamverband aan hun een eigen startup bouwen. Aan het eind van de dag bepaalt een deskundige jury welk team heeft gewonnen. Dit concept is gebaseerd op Startup Weekend, een concept dat al jaren bestaat en bijna wekelijks ergens op de wereld wordt georganiseerd. Elk idee kan mee doen. Of het nu gaat om een sociale onderneming, non-profit of commercieel idee. De ideeën worden vooraf ingediend. Rondom de beste of meest populaire ideeën worden teams gevormd. Je wordt gecoacht door ervaren startup coaches die je helpen om in één dag tot het beste eindresultaat te komen. Mensen waar je veel van kunt leren en waardoor je nog meer geïnspireerd raakt. De winnaar krijgt een geweldige prijs.

Wat moet je doen om deel te mogen nemen?

Een unieke kans voor Limburgs talent! Heb jij een idee voor een eigen bedrijf? Schrijf je nu in voor de gratis Futurum StartUp Academy en maak kans op 1 van de 15 beschikbare plekken!

Over één ding  kunnen we het eens zijn, het belangrijkste aspect voor een succesvolle startup, is de mogelijkheid tot groei. Een idee met de juiste groeipotentie maakt een concept onderscheidend en grensoverschrijdend. Wil je weten of jouw idee  groeipotentie heeft? Meld je nu aan voor de Futurum StartUp Academy!

De beste ideeën worden uitgenodigd op het Futurum kennis en innovatie Festival op donderdag 23 November. Hier wordt van 08.00 uur tot 22.00 uur onderzocht welke markten het beste passen bij jouw product of service, welke investeringen er nodig zijn en hoe jij jezelf het beste kunt profileren. Je krijgt hulp bij de problemen die een ondernemer dagelijks tegenkomt, maar ook in de creatie van de juiste mindset en het aantrekken van passende netwerken. De Futurum Start Up Academy daagt je uit om kennis te maken met alle facetten van het ondernemerschap en maakt jouw idee ‘investor-ready’. Als de juiste  tools beschikbaar zijn, dan vinden we die. Niet alleen in Heerlen, Zuid-Limburg of de Euregio, maar ook in de rest van de wereld. Waarom ergens anders heen gaan, als het ook hier kan?

Het beste StartUp idee van de dag ontvangt een kadobon ter waarde van € 500,00. Alle deelnemers krijgen daarnaast 6 maanden een gratis werkplek in Sparkcity @ Carbon6 in Heerlen.

Deadline inschrijven

Wil jij een van de 15 personen zijn die hiervoor wordt uitgekozen? Schrijf je dan nu in! Je aanmelding moet uiterlijk 17 november zijn ingediend. Op 17 november beoordelen we alle inzendingen en laten we de beste startup ideeën weten of ze mogen deelnemen.

 

A Start Up is a state of mind. The desire for leaving stability in exchange for the promise of tremendous growth and making an impact.

Meld je aan

Join the discussion 254 Comments

Leave a Reply